Dos muntatges molinencs seleccionats per la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya

La Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya, cel·lebrada cada any a Pineda de Mar, ha seleccionat enguany dos muntatges de dos grups molinencs.

D’entrada, el grup de teatre musical Filagarsa, ha estat convocat per quart any consecutiu. Aquest cop amb el musical de creació pròpia, VIDES, estrenat a Molins de Rei el setembre passat i amb una segona representació pactada pel dia 20 de maig, altre cop al Foment CiA.

Cal destacar que darrerament, VIDES ha guanyat set premis en dos concursos diferents, que units als sis que acumulaven, ja sumen 13 estatuetes. De moment però, el muntatge continua de bolos, dels quals, de moment, podem anunciar-ne uns quants de programats, que són el del dia 13 de maig a Pallejà i el dia 22 de maig a Gràcia, Barcelona.

Però la novetat d’aquesta temporada és la presència de l’obra La flor del verí, un espectacle muntat des d’Impuls A.C. amb les actrius Mireia Pons i Eva Moreno com a protagonistes. L’obra, unió de dos escrits diferents, es va presentar a Molins de Rei el passat novembre al teatre del Foment CiA.

L’horari de representació de VIDES és a les 16:30h del dia 1 de maig, mentre que La flor del verí es representarà a les 18h de la tarda el dia 29 d’abril.

Desitgem molta sort als dos grups i una estada meravellosa en una festivitat teatral com és aquesta mostra.

Salut i teatre!

Imatges del musical “VIDES”

Cartell de “La flor del verí”

Deixa un comentari