Dos muntatges molinencs seleccionats per l’Espai A

“VIDES” i “La flor del verí”, muntatges dels grups molinencs Filagarsa i Impuls, han estat seleccionats per la iniciativa cultural Espai A.

Però QUÈ és l’Espai A?

Es tracta d’una nova iniciativa que neix de la complicitat entre el Centre de Promoció de Cultura Tradicional i Popular Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les següents federacions: Federació d’Ateneus de Catalunya, Moviment Coral Català, Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya, Federació Catalana de Societats Musicals i Agrupament d’Esbarts Dansaires i amb el suport en la difusió de l’Ens de comunicació.

El principal objectiu d’aquest treball en xarxa és el de crear una programació estable d’arts escèniques arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast dels associats dels diferents ateneus i del seu entorn, produccions de qualitat dins els àmbits del teatre, coral, esbart i banda. Una unió d’esforços que pretén potenciar i incentivar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per l’explotació de les produccions amateurs.

Així doncs, tant “VIDES”, darrer musical presentat per Filagarsa, com “La flor del verí”, darrera producció d’Impuls AC, han estat dos dels espectacles afortunats que portaran de gira el seu projecte. “VIDES” es combinarà amb la gira del nou muntatge musical que presentarà Filagarsa el setembre, “Nadal a Halloween”, celebrant així el seu segon any de vida. I mentrestant, “La flor del verí” segueix sent seleccionada per projectes i concursos, reconeixent així aquest bon projecte d’Impuls.

Moltíssimes felicitats als nostres artistes!

Escena del muntatge “La flor del verí”, d’Impuls AC

Escena del muntatge musical “VIDES” de Filagarsa

Deixa un comentari