“La flor del verí”

Aquest cap de setmana, Impuls A.C. ens acosta una nova obra de teatre, en aquest cas, una mescla de dues obres: “El verí del teatre” Rodolf Sirera i “L’home de la flor a la boca” de Luiggi Pirandello.

Es tracta de dues obres unides en una amb uns arguments potents i un rerefons que no et deixa indiferent. Tot i així, els protagonistes de l’obra no ens volen acostar gaire informació per tal que sigui més sorprenent.

A dalt de l’escenari comptarem amb les enormes interpretacions de les actrius Mireia Pons i Eva Moreno i els actors Jaume Vidal i Toni Lucas. La direcció va a càrrec de Jordi Riera, del qual en vam poder veure un altre treball amb “L’àngel de la música”, presentat per Filagarsa el 2008 a Molins de Rei.

Les entrades anticipades es venen a dos euros més barates que les de taquilla. Per tant, es podran comprar entrades a 8€ a l’Estanc Margarit, o a 10€ una hora abans de l’espectacle a les taquilles del Foment. També es poden fer reserves als telèfons 680 43 04 29 i 669 46 10 86, o a l’adreça de correu laflordelveri@gmail.com.

Els horaris de l’espectacle seran els següents: Dissabte 19 a les 22h i diumenge 20 a les 19h.

Deixa un comentari