“Contes que acaben més o menys bé”

Impuls A.C. presenta un nou muntatge en homenatge a Pere Calders. Es tracta d’un anterior espectacle, que van oferir a la Bibioteca Pau Vila, renovat, ampliat i un pèl variat.

El muntatge consta de diferents contes i relats del cèlebre escriptor català Pere Calders. Cada un dels seus textos arrossega amb una gràcia especial aquelles històries característiques que, tal i com diu el títol de l’espectacle, acaben més o menys bé.

A l’escenari de la Sala Gòtica, els dies 8 i 9 d’octubre (dissabte 8 a les 22h i diumenge 9 a les 19h), hi podrem trobar una bona colla d’actors i actrius d’Impuls que ens acostaran tot d’exèntriques i divertides hidtòries que de ben segur que mantindran al públic entretingut des del primer moment.

En aquesta ocasió, al contrari que en la darrera, els textos seran interpretats de memòria i, en conseqüència, teatralitzats. Els actors i actrius participants, dirigits per Dani Pasqual, seran els següents: Isaac Biscarri, Jaume Armentano, Maria Vallespí, Vicenç Pérez, Miquel Olivé, Joan Parellada, Víctor Marcos, Oriol Roig, Mireia Pons, Xavi Gardés, Jordi Costa, Carme Casas, Carme Milego, Estel Tort i Estefania Garcia.

Deixa un comentari